¿Qui sóm? 

Som un dels restaurants de la família Recasens, amb més de 100 anys d’arrelament al barri del Poble Nou com a propietaris de carnisseries i xarcuteries, cuidem la qualitat de la matèria primera i treballem amb respecte tots els nostres plats.

El nostre restaurant va obrir les portes el 1992 oferint la millor cuina mediterrània de la zona amb un toc d’autor que la fa única i que sempre aconsegueix sorprendre.

Està ubicat en un local càlid i acollidor, d’estil modernista i ambientat al còmic de Tintín, al costat de la Rambla del Poblenou i molt a prop del mar.

Tenim menú diari de dimarts a divendres, menú de cap de setmana i una exquisida i variada carta de plats i tapes per triar al vostre gust.

Estem especialitzats en arrossos i us oferim plats de primera qualitat, fets al moment i sempre amb productes frescos com a principal ressenya.

Per menjar en grup, empresa, amics o familiars, podeu triar menús seleccionats per a cada ocasió.

El nostre personal jove, motivat, proper i professional us farà gaudir al màxim de l’experiència.

Quienes somos?

Somos uno de los restaurantes de la familia Recasens, con más de 100 años de arraigo en el barrio del Poble Nou como propietarios de carnicerías y charcuterías, cuidamos la calidad de la materia prima y trabajamos con respeto todos nuestros platos.

Nuestro restaurante abrió sus puertas en 1992 ofreciendo la mejor cocina mediterránea de la zona con un toque de autor que la hace única y que siempre consigue sorprender.

Está ubicado en un local cálido y acogedor, de estilo modernista y ambientado en el cómic de Tintín, junto a la Rambla del Poblenou y muy cerca del mar.

Tenemos menú diario de martes a viernes, menú de fin de semana y una exquisita y variada carta de platos y tapas para elegir a su gusto.

Estamos especializados en arroces y le ofrecemos platos de primera calidad, hechos al momento y siempre con productos frescos como principal reseña.

Para comidas en grupo, de empresa, de amigos o familiares, puede escoger menús seleccionados para cada ocasión.

Nuestro personal joven, motivado, cercano y profesional le hará disfrutar al máximo de la experiencia.